Skip Sidebar

Over ons

MEC Maarssen bestaat al ruim 30 jaar en is gevestigd in het wijkpark van Maarssenbroek. We zijn onderdeel van de ODRU (Omgevingsdienst Regio Utrecht). Ons team bestaat uit een vaste parttime kracht, ...

Natuur & MilieuKinderen & JongerenOnderwijs
Klimaatactie
Deel
Activiteitenbegeleider / gastheer & gastvrouw

Activiteitenbegeleider / gastheer & gastvrouw

Structureel werk · 2–5 uur/week
Reigerskamp 197, 3607 HK Maarssen, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleiden
Natuur & MilieuKinderen & JongerenOnderwijs
Klimaatactie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
MEC Maarssen (Milieu Educatief Centrum)
#58428
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/NME-Stichtse-Vecht-MEC-Maarssen-Milieu-Educatief-Centrum-Maarssen/activiteiten/Activiteitenbegeleider--gastheer--gastvrouw/58428 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die bezoekers gastvrij ontvangen en
meehelpen met inloopactiviteiten op het MEC.

Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die bezoekers gastvrij ontvangen en informeren over de activiteiten op het MEC en het plantenasiel.


Door het jaar heen worden diverse activiteiten zoals inloopmiddagen & workshops georganiseerd. Jouw hulp in de voorbereiding, uitvoering en afronding kunnen we goed gebruiken!


Wij vragen

  • een open en gastvrije houding
  • het leuk vindt activiteiten voor kinderen te organiseren én te begeleiden
  • plezier in het contact met jong & oud
  • interesse voor de natuur


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > MEC Maarssen (Milieu Educatief Centrum) > Activiteitenbegeleider / gastheer & gastvrouw

Over MEC Maarssen (Milieu Educatief Centrum)

MEC Maarssen bestaat al ruim 30 jaar en is gevestigd in het wijkpark van Maarssenbroek. We zijn onderdeel van de ODRU (Omgevingsdienst Regio Utrecht). Ons team bestaat uit een vaste parttime kracht, twee inhuurkrachten, 10 vrijwilligers en herintreders. Aanvankelijk waren we een ontmoetingsplek en locatie waar middels leskisten natuur- en milieueducatie voor onderwijs werd gefaciliteerd. Hier is in de loop der tijd ook recreatie bijgekomen in de vorm van inloopmiddagen en kinderfeestjes.
In alles wat wij doen geldt: met hart, hoofd, handen de natuur voelen. Mede door de intrek van een plantenasiel en een jaarlijks terugkerend bomenuitdeelproject zetten tegenwoordig ook andere doelgroepen zoals tieners, jongeren en volwassenen zonder kinderen een voet over de drempel.