Skip Sidebar
MOmenz

MOmenz

Non-profit

Over ons

MOmenz informeert, adviseert en ondersteunt alle inwoners van Stichtse Vecht op het gebied van zorg, welzijn en wonen.

WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Begeleider mantelzorgwandelingen

Begeleider mantelzorgwandelingen

Project (Tijdelijk) · 2-3 uur/maand · Voor ongeveer 6 maanden
Stichtse Vecht, Nederland
WelzijnBuurt & omgevingNatuur & Milieu
Goede gezondheid en welzijn
Eenzaamheid
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
MOmenz
#66514
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/MOmenz/activiteiten/Begeleider-mantelzorgwandelingen/66514 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen wandelen met andere mantelzorgers is een belangrijke uitlaatklep voor diegene die altijd voor een ander zorgt. Wil jij helpen ontzorgen? Lees dan verder!

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste wandelaar met een sociaal hart en een luisterend oor om de wandelingen voor mantelzorgers te begeleiden.


We bieden eens in de maand een wandeling aan. Soms is de groep klein en soms iets groter. Dat maakt niet uit. Het gaat erom dat zij er even uit zijn en hun verhaal kunnen delen. De wandeling duurt ongeveer twee uur en is op een rustig tempo, zodat iedereen mee kan doen, ook de minder mobiele mantelzorger.


  • Als begeleider zoek jij een mooie route uit. Het liefst met achteraf gelegenheid om een kop koffie of thee te drinken. Daarvoor is het handig dat je zelf bekend bent in de Stichtse Vecht en je al een aantal mooie routes en plekjes kent.


  • tijdens de wandeling ben je verantwoordelijk voor het lopen van de route en zorg je ervoor dat de groep niet achter raakt


  • tijdens de wandeling houd je je oren en ogen goed open. Na afloop bespreek je eventuele belangrijke signalen met de adviseur mantelzorg, zodat passende oplossingen kunnen worden gezocht.


Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Dan maken we graag kennis met jou. De eerste twee wandelingen zijn in augustus en september!


 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over MOmenz

MOmenz informeert, adviseert en ondersteunt alle inwoners van Stichtse Vecht op het gebied van zorg, welzijn en wonen.