Basistraining coaches Welzijn op Recept: na de zomervakantie 2023

Basistraining coaches Welzijn op Recept: na de zomervakantie 2023

Activiteit (workshop/evenement) · 3 okt 2023, 19:00 - 21:30
Maarssen, Utrecht, Nederland
WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze activiteit (workshop/evenement). Bekijk open activiteiten (workshops/evenementen) hier.
Deel activiteit (workshop/evenement)
MOmenz - Wijzer in Gezondheid
#61447
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/MOmenz-wijzer-in-gezondheid/activiteiten/Basistraining-coaches-Welzijn-op-Recept-na-de-zomervakantie-2023/61447 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Leer de basis van coaching bij Welzijn op Recept en maak in korte tijd een verschil in iemands leven.

Uitgebreide omschrijving

Welzijn op Recept is een manier om mensen met psychosociale klachten te helpen. Een huisarts schrijft geen medicijnen voor, maar schrijft een recept uit voor activiteiten en verwijst door naar een welzijnscoach. Er wordt een plan gemaakt om in 3 maanden tijd te werken aan een doel, dat gericht is op het deelnemen aan activiteiten in de buurt: een ‘welzijnsarrangement’.


Goed voorbereid aan de slag!

In Oktober gaat er een nieuwe groep coaches van start. Je krijgt een basistraining van 2 dagdelen ( 3 okt en 9 oktober 19.00 - 21.30 uur) en daarna wordt je gekoppeld aan een deelnemer. Je houdt contact met andere coaches om ervaringen te delen en gedurende het jaar zijn er verschillende trainingen waar je aan deel kunt nemen.


Inwerkmethode en begeleiding

Je koppelt terug naar de Adviseur Welzijn op Recept die de contacten onderhoudt met de huisarts. De Adviseur begeleidt en coacht jou.


Wat mag je verwachten?

  • Waardevol werk waarbij je echt het verschil kunt maken en bijdraagt aan het welzijn van mensen
  • Opdoen van relevante werkervaring in een leerzame en afwisselende omgeving
  • Ondersteuning, begeleiding en deskundigheidsbevordering door middel van intervisie, supervisie, workshops en werkoverleg
  • Een team van enthousiaste collega-welzijnscoaches

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze activiteit (workshop/evenement). Bekijk open activiteiten (workshops/evenementen) hier.
Deel activiteit (workshop/evenement)

Over MOmenz - Wijzer in Gezondheid

Wijzer in Gezondheid is onderdeel van MOmenz. De wijzer organiseert ontmoetingsbijeenkomsten, sport- en beweeglessen, workshops, cursussen en lezingen over Positieve Gezondheid.