Thuisadministratie Coach

Thuisadministratie Coach

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Flexibele locatie
WelzijnBuurt & omgeving
3 Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
MOmenz - Wijzer in eigen huis
#70656
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/MOmenz-wijzer-in-gezondheid-MOmenz-wijzer-in-eigen-huis/activiteiten/Thuisadministratie-Coach/70656 om je aan te melden

Contactpersoon

Carolien van der HeijdeStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

"Het is erg fijn om hulp te kunnen bieden aan iemand die dat nodig heeft."

Uitgebreide omschrijving

Haal je voldoening uit het begeleiden, motiveren en stimuleren van mensen die het overzicht even kwijt zijn? Dan is thuisadministratie coach echt iets voor jou!


Waar voor de één thuisadministratie een gemakkelijk klusje is, kan het voor de ander een enorme uitdaging zijn. En door het steeds maar vooruit te schuiven stapelt de administratie zich op. Dan is het fijn dat er iemand is die met je mee kan kijken.


En dat is wat een thuisadministratie coach doet. Niet alles uit handen nemen, maar samen kijken wat de beste manier is om het op te pakken. Waar loop je tegenaan? Waarom is het een uitdaging? En hoe kan ik je helpen om dit zelf op te pakken?


Wat je doet en wanneer is geheel aan jou om te bepalen. De ene coach werkt iedere week een paar uur. De andere coach is drie maanden afwezig en pakt af en toe sporadisch een klus op.


De flexibiliteit maakt het dat je dit vrijwilligerswerk precies kan indelen zoals jij het wilt. Het is ook een ideale functie naast een betaalde baan!


Voordelen:

  • Zelfstandig werken
  • Kies je eigen tijden en dagen
  • MOmenz trainingen & cursussen
  • Jij doet er toe!
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over MOmenz - Wijzer in eigen huis

Wijzer in eigen huis is onderdeel van MOmenz. De wijzer adviseert en geeft tips over hulp in het huishouden, langer prettig (thuis) wonen of hoe je de administratie op orde kan houden.