Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Deel
Wordt klusser bij Kinderboerderij Otterspoor

Wordt klusser bij Kinderboerderij Otterspoor

Structureel werk · Flexibele uren
Reigerskamp 198, 3607 HK Maarssen, Nederland
KlussenTuinierenBuiten
DierenwelzijnNatuur & MilieuSport & Recreatie
Leven op het land
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kinderboerderij Otterspoor
#58079
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Kinderboerderij-Otterspoor1/activiteiten/Wordt-klusser-bij-Kinderboerderij-Otterspoor/58079 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij technisch inzicht en ben je een handige klusser en lijkt het je leuk te helpen om Kinderboerderij Otterspoor te onderhouden dan zoeken wij jou!

Uitgebreide omschrijving

Als bestuurslid bouw en onderhoud ben jij verantwoordelijk voor de staat van het hoofdgebouw, de schuur, de stallen en omliggende terrein. Je vindt het leuk om te klussen en in staat om zelfstandig kleine klussen in en rondom de kinderboerderij uit te voeren. Daarbij ben jij een echte teamspeler want het klusteam verdient een aanspreekpunt welke de vrijwilligers de ruimte geeft hun werkzaamheden gecoördineerd uit te voeren.


Wij vragen

Je bent bereid een aantal uur per week te investeren om de klussen te inventariseren, te coördineren met andere vrijwilligers en natuurlijk uit te voeren. Eens per maand vergaderen we en we verwachten dat jij hierbij aanwezig zult zijn. Daarbij vinden we het fijn als je mee kunt helpen bij evenementen, feestdagen en bijzondere gelegenheden. Er zijn legio mogelijkheden en extra taken welke jij op kunt pakken, dit is in overleg en naar eigen wens vorm te geven.


Werkzaamheden

-Kleine Klussen zoals een dakgootje vervangen, stoepje recht leggen, dierenverblijf aanpassen.

-Grote klussen coördineren zoals een nieuwe koeienstal realiseren, verbeteren weides.

-Aansturen klusteam en organiseren jaarlijkse klusdag.

-Ideeën en mogelijkheden onderzoeken ter verduurzaming/verbetering van de kinderboerderij.


Wij bieden

Het gaat om een vrijwillige bestuursfunctie, dit betekent dat er geen geldelijke vergoeding uitgekeerd zal worden. Wel bieden wij je de kans om jouw krachten en talenten ten volste te benutten, extra karma punten te verdienen en je netwerk lokaal te verstevigen.


Wil je meer informatie of reageren?

Heb je interesse dan je reageren via deze site of zoek onze contactgegevens even op, op onze website. Je kunt ook een privé berichtje naar onze facebookpagina sturen en wij nemen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook even langslopen en de beheerder aanspreken. Als je je gegevens achterlaat wordt je gebeld of gemaild

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Kinderboerderij Otterspoor > Wordt klusser bij Kinderboerderij Otterspoor

Over Kinderboerderij Otterspoor

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen. Dit doen we met een trotse groep vrijwilligers en beheerders. Hierbij geldt dat de bezoekers met dieren in contact komen en zo iets kunnen leren en ervaren over dier en natuur, milieu en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij een veel bezochte ontmoetingsplaats in Maarssenbroek.