Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Deel

Hulp gezocht op Koningsdag 27 april 2022 en bij het opbouwen op 26 april 2022

Event · 27 apr 2022, 09:00 - 20:00
Reigerskamp 198, 3607 HK Maarssen, Nederland
Buurt & omgevingSport & RecreatieKinderen & Jongeren
Leven op het land
Dit is geschikt voor Maatschappelijke DiensttijdDit is een maatschappelijke stage
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kinderboerderij Otterspoor
#49975
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Kinderboerderij-Otterspoor1/activiteiten/Hulp-gezocht-op-Koningsdag-27-april-2022-en-bij-het-opbouwen-op-26-april-2022/49975 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Komt u ons helpen met het organiseren van een groot feest voor alle kinderen bij Kinderboerderij Otterspoor

Uitgebreide omschrijving

Wij, vrijwilligers van Kinderboerderij Otterspoor, zijn druk bezig met de voorbereidingen van een groot feest op het grote veld in het wijkpark bij onze Kinderboerderij. Na twee jaar proberen we er weer een mooi feest van te maken voor alle kinderen uit diverse wijken.


We komen op meerdere dagen helpende handen te kort.

Zo zoeken we voor het opbouwen van alle tenten op woensdag 26 april 2022 vanaf 09:00 uur diverse mensen die kunnen helpen.


Om de tenten voor de spellen en de versnaperingen op koningsdag zelf te kunnen bemensen zijn we op zoek naar vrijwilligers die diverse spellen oa het springkussen, touwtje trekken, eendjes vissen en blikgooien willen begeleiden.


Alles wordt aan het eind van de dag gezamenlijk opgeruimd en als beloning gaan we gezamenlijk aan de patat en een drankje.


Ook dagdelen behoren tot de mogelijkheid.


Draag je kinderboerderij Otterspoor een warm hart toe en vind je het leuk om ons een dag te komen helpen, geef je dan op via deze site dan nemen we contact met je op. Onze eigen contact gegevens vind u ook op onze website van kinderboerderij otterspoor.

Of kom gezellig langs op de boerderij en meld u aan bij de beheerder.


Vriendelijke groet

Het bestuur van Kinderboerderij Otterspoor
Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Maarssen > Maarssen Activiteiten > Kinderboerderij Otterspoor > Hulp gezocht op Koningsdag 27 april 2022 en bij het opbouwen op 26 april 2022

Over Kinderboerderij Otterspoor

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen. Dit doen we met een trotse groep vrijwilligers en beheerders. Hierbij geldt dat de bezoekers met dieren in contact komen en zo iets kunnen leren en ervaren over dier en natuur, milieu en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij een veel bezochte ontmoetingsplaats in Maarssenbroek.