Skip Sidebar

Over ons

Verblijf bieden voor mensen in de laatste levensfase waarbij 24 uur per dag zorg wordt verleend door verpleegkundigen en vrijwilligers.

WelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Zorgvrijwilliger voor met name slaapdienst

Structureel werk · 8–9 uur/week
Kloosterweide 2, 3451 VN Vleuten, Nederland
HulpverleningZorgOndersteunend werkBegeleidingSociaal contact
WelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Johannes Hospitium Vleuten
#47721
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Johannes-Hospitium-Vleuten2/activiteiten/Zorgvrijwilliger-voor-met-name-slaapdienst/47721 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom onze verpleegkundigen helpen bij de zorg voor de gasten in het hospitium te Vleuten!

Uitgebreide omschrijving

Ben je zorgzaam maar ook praktisch ingesteld? Vind je het geen probleem om slaapdiensten te doen? Kom onze verpleegkundigen helpen bij de zorg voor de gasten in het hospitium! Ervaring in de zorg is niet nodig. Bij ons worden ernstig zieke mensen tijdens de laatste fase van hun leven liefdevol en gastvrij verzorgd. De zorgvrijwilligers voor slaapdiensten doen per maand circa 4 slaapdiensten. De slaapdienst is van 23.00 tot 08.00 uur. Je hebt een eigen slaapkamer met sanitaire voorzieningen tot je beschikking. Je kunt gewoon slapen en wordt alleen door de dienstdoende verpleegkundige gewekt als zij extra handen nodig heeft aan het bed. Je wordt goed ingewerkt en begeleid. Je bent bereid om relevante cursussen en trainingen te volgen en je neemt deel aan de team overleggen, twee keer per jaar. Van nieuwe vrijwilligers vragen we in principe een beschikbaarheid van minimaal een jaar. Werken in ons hospitium is zinvol werk in een warme, open en gezellige sfeer. Het inwerken gebeurt overdag.


 Werktijden, frequentie en duur: 

Slaapdienst van 23.00 tot 08.00 uur


Inwerkmethode en begeleiding: 

De vrijwilligers worden zes weken ingewerkt waarna er een evaluatie plaatsvindt. Je bent bereid om relevante cursussen en trainingen te volgen en je neemt deel aan de teamoverleggen, twee keer per jaar.


Scholing: 

Diverse cursussen na inwerkperiode, waaronder palliatieve zorg, tilvaardigheden, zorg in en om het bed, psychosociale zorg. Daarna aanbod van cursussen van VPTZ en Johanniter Hulpverlening op het gebied van communicatie, balans in verlies, rouw etc.


Onkostenvergoeding: Alleen reiskosten.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vleuten Activiteiten > Johannes Hospitium Vleuten > Zorgvrijwilliger voor met name slaapdienst

Over Johannes Hospitium Vleuten

Verblijf bieden voor mensen in de laatste levensfase waarbij 24 uur per dag zorg wordt verleend door verpleegkundigen en vrijwilligers.