Kom jij meewerken in onze biologische CSA tuin?

Kom jij meewerken in onze biologische CSA tuin?

Structureel werk · 4–8 uur/week · Start vanaf 8 aug 2023
Laan Van Gunterstein 2, 3621 VA Breukelen, Nederland
TuinierenBuitenKoken & etenSociaal contactNederlandsEngels
DierenwelzijnNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenLeven op het land
Dit is een maatschappelijke stageOntmoeten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hof van Gunterstein
#68743
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Hof-van-Gunterstein/activiteiten/Kom-jij-meewerken-in-onze-biologische-CSA-tuin/68743 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen met onze tuinders & vrijwilligers ga je wekelijks op dinsdag en/of donderdag aan het werk in onze CSA moestuin.

Uitgebreide omschrijving

Op dinsdag en donderdagochtend zie je om 10 uur onze vrijwilligers aankomen in de moestuin. De tuinders hebben voor die dag al een mooie planning gemaakt, de ene week moet het pootgoed nodig de grond in, op een ander moment worden de komkommers opgebonden en de bedden gewied. Van begin april tot eind november is er in onze biologische moes-en pluktuin van 6000 m2 waar wij groenten en bloemen verbouwen voor de mensen in onze directe omgeving, altijd wat te doen!


Lijkt het je leuk om minimaal een ochtend in week (op di of do) aan te schuiven en onder het genot van een kop koffie, actief mee te helpen met wieden, planten en zaaien en veel te leren in onze tuin dan ben je van harte welkom! Groene vingers of ervaring is niet nodig, dat komt vanzelf.


Wij werken in de tuin van 10.00 uur tot 12.30 uur

Hoe kom ik er?

Om bij de tuin te komen neem je bij het inrijden van de Laan van Gunterstein, de 2e inrit aan de linkerzijde. Fiets of loop tussen de stallen door, aan je linkerhand zie je nu de mesthoop, loop die voorbij en ga naar links het pad af, je staat nu voor de tuin.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Hof van Gunterstein

Het Hof van Gunterstein is een kleinschalige biologische boerderij op landgoed Gunterstein, in een gemoedelijk en open sfeer zorgen wij hier samen met onze medewerkers en vrijwilligers voor de dieren en gewassen op onze boerderij.

Het Hof is een plek waar je tot rust kan komen, je vindt er mooie natuur en veel biodiversiteit en het is een plek waar pure eerlijke producten worden gemaakt. Een modern bedrijf, in een oude sfeervolle jas, waar ruimte is voor verdieping, kennisoverdracht en een goed gesprek en waar mensen aandacht hebben voor elkaar.

Wij werken graag samen met vrijwilligers, natuurorganisaties en werkgroepen op onze boerderij, in het land, in de bloemenpluktuin en de CSA moestuin waar wij groenten verbouwen voor ons winkeltje en voor 125 gezinnen in onze omgeving.