Ben jij een van de handige klussers die ons komt helpen?

Ben jij een van de handige klussers die ons komt helpen?

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 8 aug 2023
Laan Van Gunterstein 2, 3621 VA Breukelen, Nederland
KlussenNederlandsEngels
DierenwelzijnNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenLeven op het land
Eenzaamheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Hof van Gunterstein
#68746
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Hof-van-Gunterstein/activiteiten/Ben-jij-een-van-de-handige-klussers-die-ons-komt-helpen/68746 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op onze boerderij en tuin ligt een mooie stapel leuke klussen klaar, voor een paar handige klusjesmannen!

Uitgebreide omschrijving

Op onze boerderij het Hof van Gunterstein doen wij graag allerlei verschillende dingen. Zo melken we ouderwetse blaarkop koeien, verbouwen we groenten, houden kippen in een kippenkar en verkopen producten van eigen boerderij in ons winkeltje.


Waar gewerkt wordt gaat ook wel eens wat stuk of er moet iets gemaakt of aanpast worden. De boer, boerin en tuinders zijn ook best handig maar met al die werkzaamheden ontbreekt het ze nog wel eens aan tijd.


Daarom zijn wij op zoek naar ervaren werklui en klussers, die het leuk zouden vinden om onder het genot van een heerlijke op koffie, op dat vlak mee kunnen helpen. De werkzaamheden bestaan uit houtbewerken, lassen, reparatiewerk, machine onderhoud en groenbeheer.


Wij zouden graag een gezellige groep met mensen met verschillende vaardigheden bij elkaar brengen om te klussen, net zoals wij al een hele leuke groep vrijwilligers hebben voor het onderhoud van de tuinen.
Hoe kom ik er?

Neem bij het inrijden van de Laan van Gunterstein de 2e inrit aan de linerzijde.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.6 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Hof van Gunterstein

Het Hof van Gunterstein is een kleinschalige biologische boerderij op landgoed Gunterstein, in een gemoedelijk en open sfeer zorgen wij hier samen met onze medewerkers en vrijwilligers voor de dieren en gewassen op onze boerderij.

Het Hof is een plek waar je tot rust kan komen, je vindt er mooie natuur en veel biodiversiteit en het is een plek waar pure eerlijke producten worden gemaakt. Een modern bedrijf, in een oude sfeervolle jas, waar ruimte is voor verdieping, kennisoverdracht en een goed gesprek en waar mensen aandacht hebben voor elkaar.

Wij werken graag samen met vrijwilligers, natuurorganisaties en werkgroepen op onze boerderij, in het land, in de bloemenpluktuin en de CSA moestuin waar wij groenten verbouwen voor ons winkeltje en voor 125 gezinnen in onze omgeving.