Skip Sidebar

Handjehelpen

Non-profit

Over ons

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in ...

ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Help jij Gerard (68) met een fotoboek maken?

Project (Tijdelijk) · 0–4 uur/week · Voor ongeveer 12 maanden
Breukelen, Utrecht, Nederland
Activiteiten begeleidenMaatje & buddySociaal contactBuitenNederlandsOntwerpAndersFotografie & filmCreatief
ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#54088
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Help-jij-Gerard-68-met-een-fotoboek-maken/54088 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Door Parkinson en beginnende dementie lukt het Gerard niet meer zelf een fotoboek te maken van vele herinneringen. Help jij hem?

Uitgebreide omschrijving

Gerard is 68 jaar en heeft heel veel mooie herinneringen op zijn tablet staan. Hij wil zijn foto's heel graag sorteren en er een mooi fotoboek van maken. Door de Parkinson en beginnende dementie lukt het hem niet meer helemaal zelf. Hij zoekt een maatje die dit ook leuk vindt én er een beetje verstand van heeft. 

Naast het bezig zijn met zijn mooie fotocollectie vertelt Gerard jou graag over de jaren van zijn jeugd die hij in Nieuw Guinea heeft doorgebracht en zou hij het ook leuk vinden om samen een wandeling te maken.


Plaats: BreukelenWerktijden, frequentie en duur: (twee)wekelijks, in overlegAlgemeen: 

De hulp wordt één op één gegeven. Dat wil zeggen dat je je ‘eigen’ hulpvrager hebt, die je in zijn of haar huis opzoekt of het kind komt bij jou thuis. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een wat langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je. Heb je geen ervaring met mensen met een beperking, dan is dat geen probleem. We kijken naar een vraag die bij jou past.


Inwerkmethode en begeleiding: 


Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod te volgen. En een vrijblijvend gesprek met een coördinator van Handjehelpen is altijd mogelijk. We hopen van je te horen.


Onkostenvergoeding: Reiskosten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Breukelen Activiteiten > Handjehelpen > Help jij Gerard (68) met een fotoboek maken?

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.