Skip Sidebar

Over ons

Het fort bij Maarsseveen is een culturele ANBI. Een culturele broedplaats voor kunstenaars.

Kunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
Deel

Opening Fortenseizoen

Event · 16 apr 2023, 11:00 - 19:00
Herenweg 3, 3602 AM Maarssen, Nederland
Duurzame steden en gemeenschappen
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Fort Maarsseveen
#64190
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Fort-Maarsseveen/activiteiten/Opening-Fortenseizoen/64190 om je aan te melden

Contactpersoon

Algemeen Fort MaarsseveenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De forten in de Waterlinie openen hun deuren weer voor het zomerseizoen. Bij ons waren ze nooit echt dicht, maar wij doen graag mee met een feestje.

Uitgebreide omschrijving

Daarom organiseren we zondag 16 april een FORT ZON DAG DE LUXE. Dan openen we onze fris geschilderde deuren én vieren we de nieuwe jas van het fort én de start van het fortenseizoen 2023. Bij zo’n dubbele oopening past een heus ‘komt dat zien’. Al is het alleen maar omdat je even moet kijken naar de nieuwe inrichting.


Een FORT ZON DAG zit normaliter al vol kunst, muziek, creativiteit, lekkere hapjes en nieuwe ontmoetingen! Op deze eerste zondag van het nieuwe fortenseizoen op 16 april helemaal. Vandaar ook een FORT ZON DAG DE LUXE. Er is een openingshandeling die verricht wordt door wethouder Arjan Wisseborn die kunst en cultuur in zijn portefeuille heeft. Hij luidt het seizoen op eigen wijze in. Letterlijk, want er zal muzikaal lawaai te horen zijn. In het programma van die middag staat verder een rondleiding en speurtocht gepland. Ook gaan de dames van Keramiek op het Fort laten zien hoe ze ‘draaien’, is er een linoworkshop, een expositie van Martine van Es en zoals altijd is er muziek om de activiteiten te omlijsten.


Programma

11.00 koffie klaar en start doorlopende activiteiten

(oa workshops en speurtocht voor kinderen)

14.00 rondleiding door Marcel Blekendaal

14:30 openingsact Kanagawa

15.00 openingshandeling Arjan Wisseborn, wethouder kunst en cultuur Stichtse Vecht

15.30 livemuziek van Soundwell.

18.00 aanschuiftafel paella door Pop Up Paella (svp wel aanmelden. Kijk hiervoor op de website van fortmaarsseveen.)


Meer info? Kijk op de website van fortmaarsseveen.

Hoe kom ik er?

Als je met de auto komt, parkeer dan s.v.p. op het terrein achter het Fort, tegenover Maarsseveensevaart 11, en steek over met het pontje (of loop terug via het fietspad). Als je op de fiets komt, is de entree aan de voorkant. Parkeer je fiets meteen over de brug.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Fort Maarsseveen > Opening Fortenseizoen

Over Fort Maarsseveen

Het fort bij Maarsseveen is een culturele ANBI. Een culturele broedplaats voor kunstenaars.