Gastheren/vrouwen + barpersoneel (m/v/x) gezocht voor LoveLife borrel

Gastheren/vrouwen + barpersoneel (m/v/x) gezocht voor LoveLife borrel

Event · 28 nov 2023, 18:00 - 22:00
Korte Noorderweg 22, 1221 NB Hilversum, Nederland
Gastheer/vrouw
WelzijnSport & RecreatieZorg
3 Goede gezondheid en welzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Fight cancer
#72140
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Fight-cancer/activiteiten/Gastherenvrouwen--barpersoneel-mvx-gezocht-voor-LoveLife-borrel/72140 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op dinsdag 28 november vindt de LoveLife Borrel plaats van Fight cancer in Hilversum, als bedankje voor betrokkenen. Help jij ons mee in de organisatie?

Uitgebreide omschrijving

Op dinsdag 28 november vindt de LoveLife Borrel plaats van Fight cancer in Hilversum, speciaal voor alle lokale organisatieteams, partners en andere betrokkenen van Fight cancer om ze te bedanken voor hun inzet! De inloop is vanaf 19:00 en rond 20:00 volgt er een kort inhoudelijk programma waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar de plannen voor de toekomst. Daarna gaan we tot 21:30 samen een drankje doen en proosten op het leven. 


We zoeken hiervoor gastheren en vrouwen om ons te ondersteunen. We verwachten zo'n 50 tot 100 genodigden. Taken zijn onder andere:

  • Ontvangst van gasten
  • Uitdelen naamplaatjes
  • Beheer bar
  • Maken / uitdelen hapjes
  • Op- en afbouwen van decoratieWat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

All'Art Hilversum
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Fight cancer

In totaal krijgen in Nederland 1 op de 2 mensen kanker, dit zijn er 14 per uur. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ willen wij inspireren om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie. Je kunt op verschillende manieren helpen. Zo kun je een eigen actie starten voor Fight cancer, deelnemen aan een van onze evenementen, geld doneren of vrijwilliger worden. Denk aan Swim to Fight Cancer, LoveLife Run, Walk&Dance to Fight Cancer, Rollercoaster Run to Fight Cancer & Spin for Life. Samen werken we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer is!