Skip Sidebar

Over ons

Stichting Het Vechtsnoer is het samenwerkingsverband van de musea en culturele organisaties in Stichtse Vecht. Daarnaast is zij opdrachtgever van de cultuurmakelaar Stichtse Vecht. De cultuurmakelaar ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
Deel
Vrijwilliger Brugwachtershuisje

Vrijwilliger Brugwachtershuisje

Structureel werk · 3–6 uur/week
Breedstraat 2, 3603 BA Maarssen, Nederland
Gastheer/vrouwMarketing & CommunicatieCreatief
Buurt & omgevingKunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
Activiteit Delen
Stichting Vechtsnoer
#77251
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Cultuurmakelaar-Stichtse-Vecht/activiteiten/Vrijwilliger-Brugwachtershuisje/77251 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij willen het brugwachtershuisje in Maarssendorp graag vaker open hebben en zijn daarvoor op zoek naar mensen die gedurende de openingstijden aanwezig zijn.

Uitgebreide omschrijving

Het brugwachtershuisje is onze etalage voor de kunst en cultuur in de Stichtse Vecht. We hebben er een klein toerist-informatiepunt, een minitheater, de lokale radio heeft er een podcast-studio en Duurzame Vecht houdt er wekelijks zijn energie-spreekuur. Daarnaast is het op vrijdag de vaste plek van onze cultuurmakelaar en we hebben er de kleinste escaperoom van Nederland.

Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten: muziek optredens, kleine exposities, creatieve workshops en met mooi weer staat het schaakbord in de tuin.

Met al deze activiteiten mogen we ons verheugen op veel aanloop: mensen zijn nieuwsgierig naar het huisje en er is altijd wel iemand die een praatje komt maken.

De vrijwilliger die aanwezig is zorgt er voor dat de deur open is, zet af een toe een kopje koffie en wijst de mensen op de leuke activiteiten die elders in de Stichtse Vechtstreek plaatsvinden.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Stichting Vechtsnoer > Vrijwilliger Brugwachtershuisje

Over Stichting Vechtsnoer

Stichting Het Vechtsnoer is het samenwerkingsverband van de musea en culturele organisaties in Stichtse Vecht. Daarnaast is zij opdrachtgever van de cultuurmakelaar Stichtse Vecht. De cultuurmakelaar verbindt de ‘levende kunsten’ met ons cultureel erfgoed. Hij organiseert activiteiten en probeert verschillende initiatieven met elkaar te verbinden.