Skip Sidebar

Over ons

Snavelenburg is een verpleeghuis dat sinds april 1996 is gevestigd in Maarssen. In een fraai gebouw bieden wij zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen. Verder biedt ...

WelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Vrijwilliger worden?! Kijk hier wat bij jou past!

Vrijwilliger worden?! Kijk hier wat bij jou past!

Structureel werk · 3 uur/week
Snavelenburg, 3603 GN Maarssen, Nederland
Activiteiten begeleiden
WelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Dit is een maatschappelijke stage
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Careyn Snavelenburg
#48348
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Careyn---Dagbesteding-PG-Snavelenburg/activiteiten/Vrijwilliger-worden-Kijk-hier-wat-bij-jou-past/48348 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Snavelenburg is een verpleeghuis dat sinds april 1996 is gevestigd in Maarssen.

Uitgebreide omschrijving

Leuk dat je vrijwilliger wil worden! Als vrijwilliger zijn er diverse mogelijkheden om je in te zetten voor de mensen die hier wonen. We vinden het belangrijk dat je vrijwilligerswerk verricht dat ook bij je past zodat je er plezier aan beleeft en voldoening uithaalt. Daarom gaan wij graag in gesprek om te kijken wat je leuk vindt om te doen binnen Careyn Snavelenburg. We gaan in gesprek over je interesses, hobby’s/passie om te kijken hoe we jouw talenten het beste kunnen benutten.


Hieronder staan een aantal voorbeelden waar je aan kan denken, maar natuurlijk zijn andere ideeën van harte welkom. Er zijn verschillende mogelijkheden.


- Welzijnsvrijwilliger:

  • Als vrijwilliger help je mee bij groepsgerichte activiteiten op de afdeling/woonkamer. Samen met de bewoners een spelletje spelen, knutselen, wandelen, fietsen op de duo fiets, de krant voorlezen of meegaan met afdelingsuitjes voor bewoners.
  • Als vrijwilliger help je mee bij georganiseerde activiteiten, bijvoorbeeld bij bingomiddagen en optredens of assisteren bij wekelijkse activiteiten zoals bloemschikken, creatief bezig zijn, zingen of voorlezen.


- Maatjesvrijwilliger:

Bezoek je een bewoner voor een praatje of onderneem je regelmatig samen met hem/haar activiteiten, zoals een kopje koffie drinken, vissen, wandelen, fietsen op de duofiets etc.


- Dagbehandeling/dagactiviteitenvrijwilliger:

Hier komen mensen die nog zelfstandig thuis wonen voor hun dagbesteding. Als vrijwilliger help je mee met de gezamenlijke activiteiten zoals de krant lezen, knutselen, iets lekkers bakken, wandelen, fietsen enzovoorts.


- Flexvrijwilliger:

Je hebt misschien niet veel tijd maar vindt het wel leuk om bij incidentele activiteiten te helpen. Laat het ons weten en wij zetten je op een lijst zodat we je hiervoor kunnen benaderen.


Dag(en) en dagdelen: Alle dagen v.d. week


Werktijden, frequentie en duur: 

Afhankelijk van je mogelijkheden en wensen worden hierover afspraken gemaakt.


Vaardigheden: 

Je hebt affiniteit met onze doelgroepen (Somatiek of Psychogeriatrie). Je kunt goed luisteren en hebt een goed empathisch vermogen. Je bent oplettend en hebt overzicht. Je kunt zelfstandig werken en fijn samenwerken met Welzijn en zorg.


Algemeen: 

Wij bieden je een prettige en dankbare werkomgeving. Een plek waar ruimte is om je kwaliteiten naar tevredenheid in te zetten en te ontwikkelen. Als vrijwilliger kun je samen met de werknemers een waarachtige bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten.


Inwerkmethode en begeleiding: 

Je krijgt een introductie en rondleiding en je kan altijd vragen om hulp!


Onkostenvergoeding: 

reisvergoeding (indien van toepassing)

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Careyn Snavelenburg > Vrijwilliger worden?! Kijk hier wat bij jou past!

Over Careyn Snavelenburg

Snavelenburg is een verpleeghuis dat sinds april 1996 is gevestigd in Maarssen. In een fraai gebouw bieden wij zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen. Verder biedt Snavelenburg dagbehandeling en welzijnsvoorzieningen.