Hulp bij schilder activiteiten.

Hulp bij schilder activiteiten.

Structureel werk · 2 uur/week
Snavelenburg, 3603 GN Maarssen, Nederland
Activiteiten begeleidenCreatiefSociaal contact
WelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Careyn Snavelenburg
#47705
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Careyn---Dagbesteding-PG-Snavelenburg/activiteiten/Hulp-bij-schilder-activiteiten/47705 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Snavelenburg is een verpleeghuis dat sinds april 1996 is gevestigd in Maarssen en wij zoeken vrijwilligers voor onze gasten/patiënten.

Uitgebreide omschrijving

Voor de gezellige activiteit schilderen zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Elke donderdag ochtend gaan de bewoners aan de slag om mooie kunstwerken te maken. Zelf hoef je niet te kunnen schilderen, maar het mag wel :)


Voor deze schilder activiteit zijn wij op zoek naar iemand die onze bewoners wil halen en brengen bij de schildervereniging, en die tijdens de activiteit een gezellig praatje wil maken en waar nodig, ondersteuning bieden.


Lijkt dit je wat, meldt je dan aan of neem dan contact op onze contactpersoon.


Dag(en) en dagdelen:


Werktijden, frequentie en duur: 

  • Donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.15 uur


Vaardigheden: 

Fysiek in staat om bewoners te halen en terug te brengen naar de huiskamers. Mee kunnen bewegen in de begeleiding tijdens de activiteit. Affiniteit met schilderen of tekenen is daarom wenselijk.


Algemeen: 

Wij bieden u een prettige en dankbare werkomgeving. Een plek waar ruimte is om uw kwaliteiten naar tevredenheid in te zetten en te ontwikkelen. Als vrijwilliger kunt u samen met de werknemers een waarachtige bijdragen leveren aan het welzijn van de clienten.


Inwerkmethode, scholing en begeleiding: Ja


Onkostenvergoeding: reisvergoeding (indien van toepassing)

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Careyn Snavelenburg

Snavelenburg is een verpleeghuis dat sinds april 1996 is gevestigd in Maarssen. In een fraai gebouw bieden wij zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen. Verder biedt Snavelenburg dagbehandeling en welzijnsvoorzieningen.