Skip Sidebar
Atelier Buitengewoon

Atelier Buitengewoon

Club, vereniging of andere

Over ons

Onze creatieve dagbesteding is er voor mensen met een beperking, met een licht psychische aandoening of mensen met autisme stoornissen. Wij bieden mensen een plek om elkaar te ontmoeten, om structuur ...

Goede gezondheid en welzijn
Deel
Medewerker houtbewerken

Medewerker houtbewerken

Structureel werk · 4 uur/week
Griftenstein 1a, 3621 XJ Breukelen, Nederland
Activiteiten begeleidenOndersteunend werk
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atelier Buitengewoon
#46969
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Atelier-Buitengewoon1/activiteiten/Medewerker-houtbewerken/46969 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken vrijwilligers die affiniteiten heeft met het werken met hout recycle hout, pallets, om meubilair te maken, nieuwe ideeën te bedenken.

Uitgebreide omschrijving

Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking of psychische aandoening. Wij zijn in augustus 2016 gestart en groeien. Onze deelnemers komen uit de gehele gemeente Stichtse Vecht naar ons atelier in Breukelen. Omdat wij groeien zijn we nu op zoek naar vrijwilligers die mee helpen op het atelier. Wij zoeken iemand die affiniteiten heeft met het werken met hout, recycle hout, pallets, om meubilair te maken, nieuwe ideeën te bedenken. Samen met deelnemers ontwikkel je de meest uiteenlopende spullen die je verkoopbaar maakt om zo voor een dagje uit te sparen met de deelnemers. Dit kan een lounge set zijn, vogelhuisjes, plantenbakken, lampen en andere meubeltjes.


Is dit iets voor jou? Wil je graag bij een jong en sociaal bedrijf aan de slag als vrijwilliger? Wij maken dan graag kennis met jou.

De vacature staat voor 2 halve dagen in de week met eventuele uitbreiding.


Ondanks de Corona maatregelen kun je nog steeds reageren op deze vacature. Afhankelijk van de laatste ontwikkelingen kunnen we in overleg kijken wat en op welke termijn er mogelijk is. We komen er samen vast uit! 


Doelgroep:  Volwassenen


Activiteit:  Creatief


Dag(en) en dagdelen:

  • Maandag t/m Donderdag: Ochtend en Middag
  • Vrijdag: Ochtend


Werktijden, frequentie en duur: in overleg


Vaardigheden: 

Een klusser die handig is met gereedschap en inzicht heeft in allerlei klusjes


Algemeen: 

Goede werksfeer met een hele bijzondere groep mensen. Leuke collega's. En dankbaar werk. Daarnaast organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor onze vrijwilligers.


Inwerkmethode en begeleiding: 1 op 1 inwerkperiode


Onkostenvergoeding: nader te bepalen

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Breukelen Activiteiten > Atelier Buitengewoon > Medewerker houtbewerken

Over Atelier Buitengewoon

Onze creatieve dagbesteding is er voor mensen met een beperking, met een licht psychische aandoening of mensen met autisme stoornissen. Wij bieden mensen een plek om elkaar te ontmoeten, om structuur op te bouwen en creativiteit te ontwikkelen. Op het atelier kan worden geschilderd, getekend, met papier gewerkt aan recycle art en textiele werkvormen. Er is altijd iets dat je kan doen.