Skip Sidebar

Atelier Buitengewoon

Club, vereniging of andere

Over ons

Onze creatieve dagbesteding is er voor mensen met een beperking, met een licht psychische aandoening of mensen met autisme stoornissen. Wij bieden mensen een plek om elkaar te ontmoeten, om structuur ...

Goede gezondheid en welzijn
Deel

Inval-chauffeurs gezocht

Structureel werk · 1–3 uur/week
Griftenstein 1a, 3621 XJ Breukelen, Nederland
AndersOndersteunend werk
Mensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atelier Buitengewoon
#46976
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Atelier-Buitengewoon1/activiteiten/Inval-chauffeurs-gezocht/46976 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken enthousiaste inval-chauffeurs die onze deelnemers, in de ochtend - middag en avond, van de dagbesteding Atelier Buitengewoon willen halen en brengen.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken enthousiaste inval-chauffeurs die onze deelnemers van de dagbesteding Atelier Buitengewoon willen halen en brengen.


Atelier Buitengewoon heeft haar eigen bus voor 9 personen en momenteel hebben we 2 chauffeurs. Wij zoeken iemand die bij afwezigheid van een van de chauffeurs, door ziekte of vakantie, kan invallen. Wij zoeken iemand die ervaring heeft in het chauffeurs schap en tijd over heeft voor mensen met een beperking om ze een leuke dag te bezorgen.


We rijden op vaste tijden op drie dagen in de week: 8.45 uur, 12.45 uur en om 16.00.(vanaf mei 2018 vier dagen per week).


Ben jij de aangewezen persoon die voor een kleinschalige dagbesteding graag een belangrijke rol wil invullen? Laat het ons zo snel mogelijk weten, wij wachten op jouw hulp en expertise.


Ondanks de Corona maatregelen kun je nog steeds reageren op deze vacature. Afhankelijk van de laatste ontwikkelingen kunnen we in overleg kijken wat en op welke termijn er mogelijk is. We komen er samen vast uit! 


Doelgroep:  Mensen met een verstandelijke beperking

Activiteit:  Vervoer en maaltijdbezorging

Dag(en) en dagdelen:

  • Maandag t/m Donderdag: Ochtend, Middag, Namiddag.
  • Vrijdag: Ochtend, Middag


Werktijden, frequentie en duur: 

  • Ochtend: 8.45 - 9.30
  • Middag: 12.45 - 13.00
  • Namiddag: 16.00 - 16.30


Vaardigheden: Om kunnen gaan met mensen.


Algemeen: Goede werksfeer met een hele bijzondere groep mensen. Leuke collega's. En dankbaar werk. Daarnaast organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor onze vrijwilligers.


Inwerkmethode en begeleiding: 1 op 1 inwerkperiode.


Scholing: In bezit van rijbewijs.


Onkostenvergoeding:  Nader te bepalen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atelier Buitengewoon

Onze creatieve dagbesteding is er voor mensen met een beperking, met een licht psychische aandoening of mensen met autisme stoornissen. Wij bieden mensen een plek om elkaar te ontmoeten, om structuur op te bouwen en creativiteit te ontwikkelen. Op het atelier kan worden geschilderd, getekend, met papier gewerkt aan recycle art en textiele werkvormen. Er is altijd iets dat je kan doen.