Skip Sidebar

Over ons

Afdeling Westelijk Utrecht biedt hulp, ondersteuning en voorlichting en organiseert verschillende activiteiten in de regio voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

WelzijnOuderenSociale rechtvaardigheid
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Wij zoeken een coördinator voor het Alzheimer Café in Breukelen

Wij zoeken een coördinator voor het Alzheimer Café in Breukelen

Structureel werk · 4-6 uur/maand · Start vanaf 1 jan 2023
Maarssen, Utrecht, Nederland
CoördinerenActiviteiten begeleiden
WelzijnOuderenSociale rechtvaardigheid
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Alzheimer Nederland, afdeling Westelijk Utrecht
#47691
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Alzheimer-Nederland-Westelijk-Utrecht1/activiteiten/Wij-zoeken-een-coordinator-voor-het-Alzheimer-Cafe-in-Breukelen/47691 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als Alzheimercafé coördinator zorg je voor de continuïteit en kwaliteit van jouw Alzheimercafé, samen met een team van betrokken vrijwilligers.

Uitgebreide omschrijving

Een Alzheimercafé is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. In het Alzheimercafé wordt informatie gegeven over uiteenlopende onderwerpen die van belang zijn en we zorgen voor een aangename sfeer waarbinnen de bezoekers hun ervaringen met elkaar kunnen delen.


Met een team van vrijwilligers en professionals worden deze avonden voorbereid en georganiseerd.

De coördinator van het Alzheimercafé zorgt voor de continuïteit van het Alzheimercafé, is de spil in het team en zorgt ervoor dat de andere vrijwilligers passende taken hebben en deze tijdig uitvoeren. Voor de vrijwilligers is een coördinator het aanspreekpunt in het Alzheimercafé.


De werkzaamheden bestaan verder uit het coördineren van de werkzaamheden ten behoeve van de vijf Alzheimercafé-avonden die per jaar worden gepland. De coördinator is de voorzitter van de werkgroep van het Alzheimercafé. Jaarlijks wordt een begroting opgesteld in samenwerking met de penningmeester.


Wij zoeken iemand die mensen met dementie en hun mantelzorgers een warm hart toedraagt, een duizendpoot die het leuk vindt om te plannen, organiseren en de stuwende kracht achter een groep vrijwilligers wil zijn. Vaardig is in communiceren.


Op 7 november a.s. is de volgende Alzheimercafé-avond Breukelen-Loenen gepland met als onderwerp: Waar moet je aan denken bij een (levens)testament en notariële akte bij wilsonbekwaamheid?


Plaats:

Zorggroep de Vechtstreek, Restaurant de Meander

De Aa 50

3621 VV Breukelen.


Start van het programma: 19.30 uur


Heb je belangstelling voor deze functie, kom dan gerust op deze avond langs, proef de sfeer en laat je verder informeren door

Joke Heemskerk of Gerda Stolk, waarnemend coördinatoren Alzheimercafé Breukelen-Loenen

of

Kijk voor nadere informatie op onze website van Alzheimer Nederland, afdeling Westelijk Utrecht.Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Alzheimer Nederland, afdeling Westelijk Utrecht > Wij zoeken een coördinator voor het Alzheimer Café in Breukelen

Over Alzheimer Nederland, afdeling Westelijk Utrecht

Afdeling Westelijk Utrecht biedt hulp, ondersteuning en voorlichting en organiseert verschillende activiteiten in de regio voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.