Skip Sidebar

Over ons

Wij staan voor goede zorg en een zo normaal mogelijk leven.

Zorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Chauffeur gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Reigerskamp 48, 3607 HC Maarssen, Nederland
Zorg
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Abrona Woonvoorziening de Reiger
#58082
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Abrona-Woonvoorziening-de-Reiger/activiteiten/Chauffeur-gezocht/58082 om je aan te melden

Contactpersoon

Woonvoorziening de ReigerStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wij hebben 1 client die op vrijdagochtend een chauffeur zoekt die hem van Maarssen naar het zwembad Dijnselburg in Zeist kan brengen en weer terug.

Uitgebreide omschrijving

Het betreft een client met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Voor het behoud van zijn lichamelijke conditie is het belangrijk dat hij wekelijks zwemt!

We hebben een eigen auto ter beschikking. (Toyota Prius, automaat). Client wordt door begeleiding van de woonvoorziening in de auto geholpen. Bij het zwembad aangekomen is er begeleiding aanwezig die hem uit de auto en in een zwembadrolstoel helpt. Zij helpen client met uit- en aankleden. Het gaat dus puur om de rit van huis naar het zwembad en weer terug. Hij moet op vrijdagochtend om 09.45 aanwezig zijn en het zwemmen duurt tot +- 10.30. In de tussentijd kan de chauffeur op kosten van de client koffie drinken, krantje lezen, wandelen in de buurt of misschien zelf wel een half uurtje zwemmen! Begeleiding van het zwemmen helpt client weer van de rolstoel terug in de auto en de vrijwilliger brengt meneer weer terug naar Maarssen. Vrijwilliger kan dus woonachtig zijn ergens tussen Zeist en Maarssen. Kilometers die met eigen auto worden gereden worden uiteraard vergoedt. In de schoolvakanties wordt er niet gezwommen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Abrona Woonvoorziening de Reiger

Wij staan voor goede zorg en een zo normaal mogelijk leven.