NL Doet

NLDoet 2017

Op 10 en 11 maart 2017 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is intermediair voor NLdoet. Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit? Of heb je zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Geld aanvragen

De maximale bijdrage is dit jaar € 400. Uw aanvraag moet in ieder geval op 31 januari 2017 bij NL Doet binnen zijn (let op: op=op). 

Als u vragen heeft, mailt u dan naar het NLdoet team: nldoetaanvraag@oranjefonds.nl
 

Een klus te klaren? 

Meedoen is eenvoudig en betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor je organisatie. Heb je een klus te klaren of wil je tijdens NLdoet net dat beetje extra doen? Vanaf begin november 2016 kunnen klussen weer aangemeld worden op www.nldoet.nl
 

Meer weten?

Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kun je terecht op www.nldoet.nl.

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan