Nieuws

Vrijwilligerswerk tijdens de lockdown

Als vrijwilligersorganisatie heb je al langere tijd te dealen met de coronamaatregelen. Net als jullie, hopen wij natuurlijk dat er in 2021 weer meer mogelijk gaat zijn. We merken als vrijwilligerscentrale dat potentiële vrijwilligers zin hebben om weer iets te kunnen betekenen, maar het moeilijk vinden om in te schatten of vrijwilligersvacatures wel / niet van toepassing zijn in deze beperkende periode. Ook wij hebben daar niet altijd goed zicht op.

Daarom willen we jullie vragen om nog eens goed naar jullie vacatureteksten te kijken en te bepalen of deze up-to-date zijn, rekening houdend met de huidige omstandigheden. Misschien zoek je juist nu vrijwilligers die anderen kunnen helpen in deze lockdown? Of liggen alle activiteiten nu tijdelijk stil en kunnen jullie goed vrijwilligers gebruiken die vast in de startblokken worden gezet voor als alles weer door kan gaan?

Je kunt je teksten aanpassen door in te loggen op onze site www.vrijwilligersstichtsevecht.nl. In de vacature is het mogelijk om aan te geven dat het om coronahulp gaat. Dit geldt ook voor de reguliere vacatures die tijdens Corona gewoon uitgevoerd kunnen worden.

Wil je weten hoe je dit moet doen? Jelle de Boer, maatschappelijk makelaar, legt jou dit graag in onderstaande video uit:

 

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan