Nieuws

Vrijwilligersfeest: vrijdag 22 november

U zet zich met hart en ziel vrijwillig in voor de inwoners van Stichtse Vecht. U bent trainer bij een sportvereniging of hulpouder op een school. U zit in een bestuur of bent een maatje voor iemand die uw steun goed kan gebruiken. Misschien steekt u wel uw handen uit de mouwen om de natuur in Stichtse Vecht te onderhouden of verzorgt u de dieren op de kinderboerderij. Hoe klein of groot ook, uw bijdrage aan onze samenleving wordt enorm gewaardeerd door het gemeentebestuur. We willen u daar graag voor bedanken!

Daarom biedt het gemeentebestuur Stichtse Vecht alle vrijwilliggers uit gemeente Stichtse Vecht het Vrijwilligersfeest aan dat op vrijdag 22 november 2019 plaats vindt. Het feest barst om 19:30 uur los in in theater 4en1, Schepersweg 6A in Breukelen en duurt tot 22.30 uur.

Het thema van het Vrijwilligersfeest is ‘Kermis’. Wees niet bang, dit betekent geen gekke attracties of muzikaal geweld maar wel een gezellige kermissfeer en natuurlijk een lekker hapje en drankje! Ook kunnen we de band ‘Turning Tides’ verwelkomen, deze Nigtevechtse band timmert al weer 8 jaar aan de weg. Kijkt u al uit naar een swingende avond en een ouderwets lekkere suikerspin?

Tijdens het feest worden de winnaars van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2019 bekend gemaakt. De verkiezing van deze vrijwilligers wordt traditiegetrouw georganiseerd door het Gilde Stichtse Vecht in samenwerking met de gemeente en de Vrijwilligerscentrale.

Contact
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale via
0346 -290 710 of per e-mail: [email protected].     

  

                                                                                                                 

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan