Nieuws

Vrijwilligersfeest een groot succes

Op vrijdag 22 november vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats in Theater 4en1 in Breukelen. Het college van B&W en de gemeenteraad van Stichtse Vecht bedankt met dit feest alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet voor de lokale gemeenschap. Het feest werd georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht.

Vrijwilligers zijn helden
Ruim 350 gasten beleefden een feestelijke avond in kermissfeer onder het genot van diverse hapjes en drankjes. De muzikale omlijsting van de Nigtevechtse band ‘Turning Tides’ zorgde voor een swingende avond. Fotovrouw Mieke ’t Schip legde met hulp van props heldenmomenten vast in een persoonlijk kiekje. Wil je weten hoe jij er opstaat? Kijk dan in het online foto-album. Of bekijk hier de film als je een impressie wilt van de hele avond.

Wil je jouw foto opslaan? Klik met je muis de foto aan, klik op de rechtermuisknop en selecteer 'Opslaan als'. Je kunt de foto nu opslaan en een bestandsnaam geven.

Vrijwilligersprijs 2019
Tijdens deze drukbezochte en gezellige avond werden de winnaars van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2019 bekend gemaakt door wethouder Hetty Veneklaas. In de categorie individuele vrijwilliger ging de prijs naar Cor van Nieuwkerk en de groepsprijs ging naar de op-en afbouwgroep Cabaret Nigtevecht.

Het Gilde Stichtse Vecht organiseerde de vrijwilligersprijs samen met de gemeente. De winnaars ontvingen een beeldje gemaakt door beeldend kunstenaar en ontwerper Lolke van der Bij uit Maarssen.

Foto's vrijwilligersfeest: Gerhard Hof

                                               

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan