Nieuws

Vrijwilligersfeest: 26 november 2021

U zet zich met hart en ziel vrijwillig in voor de inwoners van Stichtse Vecht. U bent trainer bij een sportvereniging of hulpouder op een school. U zit in een bestuur of bent een maatje voor iemand die uw steun goed kan gebruiken. Misschien steekt u wel uw handen uit de mouwen om de natuur in Stichtse Vecht te onderhouden of verzorgt u de dieren op de kinderboerderij. Hoe klein of groot ook, uw bijdrage aan onze samenleving wordt enorm gewaardeerd door het gemeentebestuur. We willen u daar graag voor bedanken!

Daarom biedt het gemeentebestuur Stichtse Vecht alle vrijwilligers uit gemeente Stichtse Vecht het Vrijwilligersfeest aan dat op vrijdag 26 november 2021 plaats vindt. Het feest barst om 19:30 uur los in theater 4en1, Schepersweg 6A in Breukelen en duurt tot 22.30 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een muzikale en vermakende avond. U kunt zich, tot 15 november, online aanmelden voor het feest.

Tijdens het feest worden de winnaars van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2021 bekend gemaakt. De verkiezing van deze vrijwilligers wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale in samenwerking met de gemeente. Bij de breed samengestelde en onafhankelijke jury zijn afgelopen najaar 28 voordrachten binnen gekomen. Inmiddels zijn de genomineerden bekend voor de categorie individu en de categorie groep. Wil je weten wie? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale via   
0346 -290 710 of per e-mail: [email protected].  

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan