Nieuws

Vrijwilliger in het zonnetje - Elise

Toen Elise zelf net bevallen was van haar eerste kindje, wilde ze nog wel eens andere jonge ouders in het park aanspreken om tips uit te wisselen. Intussen is ze met drie kinderen met recht een ervaringsdeskundige te noemen, én is ze al jaren vrijwilliger bij Mama Lokaal. Hier komen ouders bij elkaar om van elkaar te leren en hun hart te luchten.

Angélique Davis, directeur van Ouders Lokaal, vindt het heel bijzonder dat Elise al zo lang iedere week op haar enige vrije dag tijd vrijmaakt om de groep te leiden, ondanks haar drukke baan en grote gezin. Nu de groep door de corona maatregelen alleen online samen kan komen wordt nog duidelijker hoe erg ze gewaardeerd wordt. Ze verdient het om in het zonnetje gezet te worden! Daarom ging de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht samen met Angélique op pad om Elise te verrassen.

----

CAMPAGNE - VRIJWILLIGER IN HET ZONNETJE

Deze week staat bij de Vrijwilligerscentrale in het teken van een campagne om álle vrijwilligers van Stichtse Vecht in het zonnetje te zetten. Degenen die hun vrijwilligerswerk ondanks de maatregelen (weer) kunnen uitvoeren, maar juist ook degenen die ervoor moeten kiezen om thuis te blijven. Alle vrijwilligers worden ontzettend gewaardeerd! Wil je meer weten over de campagne, of als organisatie meedoen? Kijk op https://www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/vrijwilligerinhetzonnetje

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan