Nieuws

Uitgesteld: MaS-markt

Eind mei stond de jaarlijkse Maatschappelijke Stage Markt (MaS-markt) gepland bij RSG Broklede in Breukelen. Deze kan door de maatregelen rondom corona voorlopig helaas niet doorgaan. We onderzoeken de mogelijkheid om in het najaar alsnog een MaS-markt te organiseren.

Wat is de MaS-markt? 

Elk jaar doen ruim 500 leerlingen tijdens hun maatschappelijke stage 20 uur vrijwilligerswerk in de gemeente Stichtse Vecht. Ze leren hoe het is om zich belangeloos voor een ander in te zetten en wat de waarde van vrijwilligerswerk in onze samenleving is. Het aanbieden van een maatschappelijke stage is een unieke kans voor organisaties om jongeren bij hun (vrijwilligers)werk te betrekken. Op de MaS-markt kunnen de jongeren en de organisaties die een maatschappelijke stageplek aanbieden elkaar ontmoeten, en zo tot een match komen.

Vacaturebank

Hoewel de MaS-markt voorlopig voor onbepaalde tijd is uitgesteld kunnen organisaties wel alvast hun maatschappelijke stage aanbieden via onze online vacaturebank. Maak hiervoor een vacature aan via onze website en vergeet niet aan te vinken dat de vacature geschikt is voor een maatschappelijke stage. Zo is je vacature goed vindbaar.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan