Nieuws

Samen kun je meer!

De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht heeft onlangs met veel plezier de Zeeverkenners geholpen bij het opstellen van openstaande vrijwilligersvacatures. 

"Prettig te merken dat je samen tot de gewenste resultaten kunt komen door het delen van kennis. Maaike maakte zomaar een vol uur de tijd om de Zeeverkenners tips en tricks bij te brengen over het opstellen van vacatures en hoe en waar die te publiceren. Ook werd ons aangeraden vacatures te schrijven toegespitst op de doelgroep die we aan willen spreken. Veel complimenten gekregen over wat we al goed doen als Zeeverkenners, tips gekregen hoe we nog effectiever kunnen worden in onze uitingen. Gelouterd zullen de Zeeverkenners aan de slag gaan met hetgeen ze geleerd hebben naar aanleiding van dit gesprek. De resultaten van dit gesprek zullen zichtbaar zijn op de vacaturebank van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht. Ons motto is niet voor niets: Laat je zien, laat je horen! ", aldus Koert-Jan de Weert, kartrekker bij de Zeeverkenners.

Heb jij als vrijwilligersorganisatie vragen over vacatures, vrijwilligersbeleid etc. en wil je graag een keer een afspraak maken? Je bent van harte welkom! Neem contact met ons op 0346 - 290 710 of mail naar [email protected]

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan