Nieuws

Oproep: verkiezing vrijwilliger(sgroep) 2019

Wie moet volgens jou de vrijwilliger van het jaar worden? En welke vrijwilligersgroep verdient het om de trofee mee naar huis te nemen? Nomineer nu jouw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersgroep!
 
Op 22 november organiseren het Gilde en de Vrijwilligerscentrale op verzoek van de gemeente Stichtse Vecht, het Vrijwilligersfeest en de verkiezing Vrijwilliger en Vrijwilligersgroep van het jaar. Doel van deze verkiezing is om (een groep) vrijwilligers in het zonnetje te zetten en waardering te tonen voor het vele vrijwilligerswerk dat belangeloos verricht wordt in onze gemeente.
 

Uitreiking tijdens Vrijwilligersfeest

Tijdens de jaarlijke feestavond voor de vrijwilligers op 22 november 2019 zullen alle genomineerden in het zonnetje worden gezet. En daarmee ook jouw vereniging/organisatie! Er is een mooie prijs in de vorm van een trofee beschikbaar.

 

Voordracht

Wij nodigen je uit om binnen uw organisatie of vereniging na te gaan of een persoon of groep deze eervolle prijs in 2019 verdient. Een onafhankelijke jury onder leiding van wethouder mevrouw Hetty Veneklaas zal de binnengekomen voordrachten beoordelen. Deze worden vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld. We ontvangen je inzending graag uiterlijk 26 september. Vragen? Neemt contact op met Bea Landsman via [email protected].
 
 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan