Nieuwe medewerkers Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is blij met de komst van twee nieuwe medewerkers.

Shahida Hussainali, coördinator Vrijwilligerscentrale:

“Ik heb veel zin in deze mooie uitdaging waarbij ik mijn liefde en ervaring voor maatschappelijke betrokkenheid vorm kan geven samen met mijn collega’s Maaike Schalk en Bettina Kok.

Ik zie de Vrijwilligerscentrale als uw partner op het gebied van vrijwillige inzet voor (toekomstige) vrijwilligers en voor organisaties die met vrijwilligers werken.

Dit doen wij door vrijwilligerswerk te stimuleren, te genereren, zichtbaar te maken en te promoten. 

We verbinden en ondersteunen organisaties uit Stichtse Vecht en vrijwilligers via onze vacaturebank en geven advies op maat op alle vragen rondom vrijwilligerswerk.

Naast de reguliere bemiddeling bemiddelt Maaike Schalk, werkzaam vanaf april, als Maatschappelijk Makelaar de meer ‘specifieke doelgroepen’, mensen die door omstandigheden afstand hebben tot de samenleving of arbeidsmarkt. Daarnaast is zij de bemiddelaar voor de  maatschappelijke stagiaires. 

Het is haar passie om mensen uit alle hoeken van de samenleving te helpen om zich in te kunnen zetten om daarmee ook maatschappelijke organisaties te versterken.

Ons motto is:

Een ieder die geïnteresseerd is in het doen van vrijwilligerswerk kan bij ons als vrijwilligerscentrale terecht!

Tot slot:

En natuurlijk willen wij dit samen doen met jullie! Ik, wij horen de komende tijd graag van u! 

Ik nodig u hierbij van harte uit om contact. Het contactverzoek mag wat ons betreft over van alles gaan van kennismaking tot prangende vragen waar u mee zit rondom vrijwillige inzet of suggesties met betrekking tot verbetering van onze dienstverlening.

Wij zien er naar uit om jullie de komende tijd te leren kennen en te komen tot een fijne samenwerking. En tot die tijd tot snel ziens ergens in Stichtse Vecht!”