Nieuws

Maatschappelijke stage 2021

In het laatste kwartaal van 2020 hebben tientallen organisaties mooie vlogs en aantrekkelijke vacatureteksten gemaakt voor het werven van maatschappelijke stagiaires. En met succes! Hierdoor hebben al heel wat scholieren een mooie stageplek gevonden.

Toch zijn er ook nog scholieren die wat minder snel in actie kunnen komen. Door het recentlijk opstarten van activiteiten is het voor deze groep niet meer duidelijk of er nog stagemogelijkheden zijn en welke dat dan zijn. Door het lezen van de vacatureteksten
op onze website, halen zij deze informatie niet op. Om dit probleem op te lossen is het enorm waardevol om de vacaturetekst van jouw organisatie aan te passen aan de huidige omstandigheden. Is er nog ruimte voor maatschappelijke stagiaires? En hoe ziet dit eruit in de periode tijdens de lockdown?

Je vraagt je nu ongetwijfeld af: ‘Hoe kan ik deze informatie zichtbaar maken voor mijn openstaande vacatures?’ Het is belangrijk om eerst te kijken naar de vacatures die naar drie maanden automatisch worden gesloten. Zijn jullie nog steeds op zoek? Zet de vacature dan weer open. Loop nu alle vacatures door en markeer diegene die geschikt zijn voor een maatschappelijke stagiaire, door het veld maatschappelijke stage aan te vinken.

Heb je hulp nodig bij het aanpassen van de vacature of vragen over de maatschappelijke stage? Neem contact met ons op, wij staan jou graag te woord.

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan