Nieuws

Live prijsuitreiking vrijwilligersverkiezingen 2020

Vrijwilligerswerk is onmisbaar voor het sociale leven in de wijken en kernen van onze gemeente. Dat is het afgelopen half jaar tijdens de corona-uitbraak eens te meer gebleken. Er waren  allerlei al bestaande en nieuwe initiatieven van inwoners om elkaar te ondersteunen onder vaak moeilijke omstandigheden.

Om dit werk te waarderen en vrijwilligers in het zonnetje te zetten, heeft de gemeente Stichtse Vecht samen met de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht ook dit jaar weer de Vrijwilligersprijs georganiseerd. De bekendmaking en prijsuitreiking vinden plaats op vrijdag 20 november a.s. Vanwege de coronamaatregelen doen we dat dit jaar tijdens een speciale live TV-uitzending verzorgd door RTV Stichtse Vecht.

Vrijwilligers genomineerd voor de Vrijwilligersprijs
Bij de breed samengestelde en onafhankelijke jury zijn afgelopen najaar 28 voordrachten binnen gekomen. Inmiddels zijn de genomineerden bekend voor de categorie individu en de categorie groep. Wil je weten wie? Lees hier wie de genomineerden zijn.

Prijsuitreiking tijdens live uitzending op RTV Stichtse Vecht
Tijdens de feestelijke live TV-uitzending op vrijdagavond 20 november a.s. om 20.00 uur maakt wethouder en juryvoorzitter Hetty Veneklaas de winnaars bekend.
Hetty Veneklaas: “Een feest met elkaar in een ruimte, met muziek en een hapje en een drankje, is natuurlijk het allerfijnst. Maar met corona is dat nu jammer genoeg niet mogelijk. Om de prijzen toch feestelijk uit te reiken doen we een live uitzending met RTV Stichtse Vecht. Nieuw en best een beetje spannend. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen gaan kijken naar deze speciale uitzending. Daar werken trouwens ook weer heel veel vrijwilligers aan mee!” De uitreiking is live te volgens via:

www.rtvstichtsevecht.nl
Ziggo kanaal 44
Caiway kanaal 12
KPN kanaal 1332

Maak kans op een feestpakketje! (dit is niet meer mogelijk)
Om het allemaal nog feestelijker te maken worden er onder de vrijwilligers feestpakketjes verloot om te gebruiken tijdens de uitzending. Wil jij kans maken? Mail dan uiterlijk 15 november jouw naam, adres, vrijwilligersfunctie en waar je vrijwilligerswerk doet door naar [email protected]

 

 

 

 

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan