Nieuws

Inloopspreekuren Maarssen en Loenen

Op woensdag 2 januari is in de bibliotheek Maarssenbroek het eerste inloopspreekuur van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht van start gegaan. Iedereen die vragen heeft over vrijwilligerswerk of het werven van vrijwilligers kan hier voortaan terecht bij een van de medewerkers. 

Maaike Schalk, maatschappelijk makelaar: “Als vrijwilligerscentrale zullen we in de toekomst op steeds meer locaties te bezoeken zijn. We zijn erg dankbaar dat de Bibliotheek in Maarssenbroek ons als eerste deze ruimte biedt. Januari is een tijd van goede voornemens. Iedereen die in het nieuwe jaar de handen uit de mouwen wil steken, is van harte uitgenodigd om bij ons langs te komen voor een persoonlijk advies op maat. Vooraf een afspraak maken is niet nodig.”
 

Inloopspreekuren Vrijwilligerscentrale januari 2019-juni 2019 

Eerste woensdag van de maand,  Bibliotheek Maarssenbroek (gebouw Safari), 15 uur - 17 uur
 
Laatste woensdag van de maand, Bibliotheek Loenen aan de Vecht, 15 uur - 17 uur
 
Deze periode is inmiddels voorbij. De spreekuren worden gecontinueerd maar met een andere frequentie, houd hiervoor onze nieuwsberichten en sociale media in de gaten!  
 
Geïnteresseerden zijn daarnaast altijd tijdens kantoortijden van harte welkom op de Vondelstraat 51 in Maarssen. Meer informatie via 0346-290710, www.vrijwilligersstichtsevecht.nl en [email protected]
 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan