Nieuws

Het Vrijwilligersfeest gaat niet door!

Had u zich aangemeld voor het vrijwilligersfeest, waarvan het gemeentebestuur Stichtse Vecht de aanbieder is en de Vrijwilligerscentrale de organisator? Dit feest gaat helaas niet door op op vrijdag 26 november. 

Corona
Om de stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen heeft het kabinet strengere maatregelen genomen. Dit om elkaar, en vooral de kwetsbare mensen in onze samenleving, beter te beschermen tegen de sterk toegenomen aanwezigheid van het virus. Besmettingen ontstaan door contacten tussen mensen. Deze maatregelen zijn er op gericht om het aantal contactmomenten per dag te verminderen.

Voor meer informatie over de maatregelen verwijzen wij u naar www.rijksoverheid.nl. Heeft u nog vragen of opmerkingen over de inhoud van dit nieuwsbericht? Wij ontvangen graag uw vraag per mail op [email protected]

Vrijwilligersverkiezingen 2021
In een besloten bijeenkomst met alleen de genomineerden en hun genodigden, de wethouder Hetty Veneklaas, medewerkers van de Vrijwilligerscentrale en wat helpende handen zal de prijsuitreiking plaatsvinden op vrijdag 26 november.

Wij rekenen op uw begrip voor het annuleren van het Vrijwilligersfeest en zien uit naar een voorspoedige en gezonde tijd waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten!

 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan