Nieuws

Corona update

CORONA UPDATE (zondag 15 maart 2020)

Welzijn Stichtse Vecht, en daarmee ook de Vrijwilligerscentrale, volgt in haar beleid de instructies van de landelijke en lokale overheid. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, cliënten, deelnemers en bezoekers staat hierbij voorop. Het is belangrijk dat wij met elkaar de maatregelen, adviezen en aanwijzingen van het kabinet, de GGD en het RIVM overnemen om samen besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het virus te beperken. 

Maatregelen vanuit Welzijn Stichtse Vecht & Vrijwilligerscentrale

Naar aanleiding van de extra maatregelen die minister Bruno Bruins (Volksgezondheid) en minister Arie Slob (Onderwijs) zondagmiddag 15 maart op een persconferentie aankondigden nemen wij de volgende stappen:

Alle activiteiten van Welzijn Stichtse Vecht & de Vrijwilligerscentrale zijn gestaakt per zondagavond 15 maart 2020 om 18.00 uur, in ieder geval tot en met 6 april 2020.

Alle locaties van Welzijn Stichtse Vecht & de Vrijwilligerscentrale zijn gesloten voor publiek/bezoeker per zondagavond 15 maart 2020 om 18.00 uur gesloten voor publiek/bezoekers, in ieder geval tot en met 6 april 2020

Alle geplande bezoeken zijn geannuleerd. Nieuwe vragen van cliënten worden alleen telefonisch of digitaal behandeld: per e mail of ander digitaal communicatiemiddel.

Wij danken u voor uw begrip en hopen u na 6 april weer te mogen verwelkomen. Via onze website en Facebook houden wij u verder op de hoogte. 

Dit beleid kan wijzigen als wij van het kabinet, de rijksoverheid (RIVM) of de lokale overheid (GGD en gemeente) andere instructies krijgen. Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan

Update: 15 maart 2020, 20.30uur

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan