Nieuws

Campagne 'Vrijwilligers zijn helden!'

Vrijwilligers zijn helden! Dat is de boodschap van de nieuwe campagne van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht. Doel is om alle vrijwilligers uit de gemeente in het zonnetje te zetten  voor hun belangeloze inzet. De campagne duurt van 24 tot 30 juni.
 
Samen met lokale organisaties wil de Vrijwilligerscentrale laten zien hoe belangrijk vrijwilligers zijn. Drie lokale vrijwilligers zijn het gezicht van de campagne en delen hun ervaring ter inspiratie. Zo geeft Syrische vluchteling Makhoul computerles, rijdt Cora als chauffeur op de Buurtbus die zonder vrijwilligers geschrapt had moeten worden en steekt Michiel sinds zijn burn-out zijn handen uit de mouwen in de natuur.
 

Échte vrijwilligers

Laura Raimondo, woordvoerder: “In Stichtse Vecht steken vrijwilligers iedere week  meer dan honderdduizend uur belangeloos hun handen uit de mouwen. In onze campagne gebruiken we daarom geen foto’s van modellen, maar van échte vrijwilligers uit de gemeente. Dankzij sponsoring door de gemeente, zullen zij op verschillende plekken langs de weg op grote reclameposters te zien zijn. Op onze website kan iedereen de persoonlijke ervaringen van deze vrijwilligers lezen.”
 

Gratis promotiemateriaal

 
Tientallen maatschappelijke organisaties ontvingen een Heldenpakket met posters, stickers, koeken en tips voor sociale media, waarmee ze de waardering voor hun vrijwilligers kunnen tonen. Ook winkels, restaurants, verenigingen en inwoners waren van harte welkom de poster op hun raam te hangen. Deze kon net als de campagnestickers gratis besteld worden.
 

Met dank aan

  • Gemeente Stichtse Vecht 
  • Drukbedrijf
  • Jumbo Breukelen
 
 

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan