Nieuws

AFGELAST - Inspiratiesessie maandagavond 6 april

* Vanwege de ontwikkelingen rondom Corona is ook deze bijeenkomst afgelast. We hopen binnenkort een nieuwe datum in te kunnen plannen. 

 

 

Wij organiseren speciaal voor jou als vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie in Stichtse Vecht een bruisende inspiratiesessie op maandagavond 6 april 2020 van 18:00 uur tot 22:00 uur! 

Dit doen we in het Trefpunt in Breukelen, aan de Heijcop 2 (flat 't Heijcop)

Als Vrijwilligerscentrale bieden we je tijdens deze avond graag ondersteuning bij de uitdagingen van jouw vrijwilligersorganisatie in 2020. Je leert onder andere meer over het direct aanspreken en bereiken van de jonge vrijwilliger, en over het schrijven van pakkende teksten voor verschillende media. 

Het wordt een inspirerende, informatieve maar ook gezellige avond met elkaar die we geheel gratis voor deelnemers kunnen organiseren. 

Programma

18.45 uur                          Welkom

18.50 - 19.30 uur              Trendtalk ‘Van Boomer tot Z’ door Natascha Klootsema van ZIN Trendstudio

19:45 – 20:45 uur             Deel 1 ‘Verbinden van Gen Z en Gen Y aan de Vrijwilligersbranche’ door Natascha Klootsema of Deel 2 ‘Wervend en creatief schrijven’ door Nadia Abouzia van BouzyWerkt 

20:45 – 21:00 uur             Pauze

21.00 - 22.00 uur              Deel 1 ‘Verbinden van Gen Z en Gen Y aan de Vrijwilligersbranche’ door Natascha Klootsema of Deel 2 ‘Wervend en creatief schrijven’ door Nadia Abouzia van BouzyWerkt 

22.00 uur                          Einde

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht als kenniscentrum

De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is meer dan alleen een verbindende partner op het gebied van vrijwilligerswerk. We laten je d.m.v. deze inspiratiesessie ook graag kennismaken met de Vrijwilligerscentrale als kenniscentrum. Dit hebben we ook gedaan tijdens een workshopmiddag in het afgelopen najaar. Nieuwsgierig hoe dit was? Klik hier om een filmpje te zien van deze mooie middag. 

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je aan via dit aanmeldformulier. De hoeveelheid plekken is beperkt dus wees er snel bij.

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan