25 jarig jubileum Wereldwinkel Maarssen

De Wereldwinkel aan de Breedstraat in Maarssen bestaat dit jaar 25 jaar. 

Met de verkoop van Fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereenen werkt aan de bestrijding van armoede in ontwikkelingslanden. Wereldwinkels doen dat niet door het bieden van (nood)hulp, maar door handel, omdat zij geloven dat handel de meest duurzame vorm van ontwikkeling is. Handel zorgt ervoor dat mensen in ontwikkelingslanden onafhankelijk worden van hulp, dat ze er zelf voor kunnen zorgen dat bijvoorbeeld hun kinderen naar school kunnen en er medische zorg beschikbaar is.

Om het 25 jarig jubileum extra onder de aandacht te brengen zijn er verschillende activiteiten en ontvangt ieder klant tot en met juni 2017 bij besteding van €25 een gratis muskietennettasje met houten logobutton.

Hebt u er wel eens over gedacht om als vrijwilliger bij de wereldwinkel te gaan werken of een maatschappelijke stage te doen?

Kijk dan naar de vacatures op www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/vacatures of neem vrijblijvend contact op met contact@wereldwinkelmaarssen.nl.

Voor meer informatie over maatschappelijke stages zie www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/mas-zoeken.