Maatschappelijke stage

Zit jij op school in de Gemeente Stichtse Vecht en ga jij dit schooljaar een maatschappelijke stage lopen? Wij kunnen je daarbij helpen!

Informatie over de maatschappelijke stage

Vanuit de middelbare scholen in de gemeente Stichtse Vecht word de huidige vorm van de maatschappelijke stage nog steeds georganiseerd. Je kunt een maatschappelijke stage bijvoorbeeld bij je eigen sportclub doen, in een verzorgingstehuis maar ook bij een festival of vrijwilligersfeest in de buurt of in een dierenasiel. Het is de bedoeling dat hierin zelf een keuze maakt, iets wat bij jou past en waar je gemotiveerd voor bent. Lees hier meer over het zoeken van een maatschappelijke stage.

 

Vragen? 

Heb je vragen over de maatschappelijke stage of heb je jouw geschikte plek nog niet gevonden? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer

De gemeente Stichtse Vecht heeft voor al haar vrijwilligers en mantelzorgers een vrijwilligersverzekering afgesloten. Alle vrijwilligers zijn verzekerd, ongeacht leeftijd, ook bij eenmalige activiteiten en er is geen minimum aantal uren nodig.

Speciaal voor vrijwilligers uit Stichtse Vecht organiseert de Vrijwilligerscentrale regelmatig interessante en inspirerende scholing in de vorm van workshops en informatiebijeenkomsten. Hierbij is er uitgebreid gelegenheid om andere vrijwilligers te ontmoeten.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes op vrijwilligersgebied in de gemeente Stichte Vecht en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief! Deze staat boordevol informatie met actuele onderwerpen.