Kalender

Doe & Ontmoetmarkt

Wanneer?

29-09-2018 - 10:00

Waar?

Willem van Hoornhofzaal Maarssen
Deze markt creëert mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en iets te gaan doen.

Doe&Ontmoetmarkt Maarssenbroek

Voor alle leeftijden

 

In de week tegen de eenzaamheid, van 27 september t/m 6 oktober, worden in het hele land activiteiten georganiseerd die sociale contacten en sociale netwerken stimuleren en versterken.

Het platform Kom erbij Maarssenbroek, organiseert op zaterdag 29 september een  Doe&Ontmoetmarkt

Deze markt maakt het voor Maarssenbroekers mogelijk, om hun wensen op het gebied van samen doen en ontmoeten realiseerbaar te maken. Wil je bijvoorbeeld graag samen eten klaarmaken, dan gaan de bemiddelaars op de markt aan de slag om te kijken met wie en waar je dat zou kunnen gaan doen. Ontmoetbehoeften van bewoners worden gekoppeld aan activiteiten die er al zijn, of de bemiddelaars gaan met u als inwoners,  een passende oplossing creëren. De markt is bedoeld om ontmoetmaatjes of ontmoetgroepjes te vormen. Iedere vraag is welkom: van samen naar de film, spelletjes spelen, een kunstgeschiedenisgroep starten.

 

De 'marktkramen' hebben een eigen thema:Natuur, Cultuur, Creativiteit en spelletjes, Bewegen, Smakelijk Eten en  Lichaam en Geest.

 

Informatiemateriaal en brochures zijn aanwezig. Ook wordt er uitleg gegeven over de Mijn Buurtagenda App.

 

Locatie: de Willem van Hoornhofzaal, Zebraspoor 253A in Maarssenbroek, van 10.00 tot 16.00 uur.

Wethouder Hetty Veneklaas zal de markt openen.                   

FEEST! start viering 10 jarig bestaan Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Wanneer?

01-10-2018 - 11:30

Waar?

Maarssen
Het is zover, vandaag presenteren wij u ons nieuwe logo en starten we met de festiviteiten omtrent ons 10 jarig bestaan!

Het is zover, vandaag presenteren wij u ons nieuwe logo en starten we met de festiviteiten omtrent ons 10 jarig bestaan! 

Nationale Ouderendag 2018

Wanneer?

05-10-2018 - 09:00
Vrijdag 5 oktober 2018 is weer Nationale Ouderendag! Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Bijvoorbeeld omdat ze alleen zijn of lastig op pad kunnen. Op Nationale Ouderendag laten vrijwilligers deze wensen uitkomen. Doet u mee? Stuur uw wens in of vervul een wens op www.nationaleouderendag.nl.
Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Bijvoorbeeld omdat ze alleen zijn of lastig op pad kunnen. Op Nationale Ouderendag laten vrijwilligers deze wensen uitkomen. Doet u mee?
 
Stuur uw wens in of vervul een wens op www.nationaleouderendag.nl.

Herfstdag Slot Zuylen - Vrijwilligerscentrale aanwezig

Wanneer?

07-10-2018 - 11:00

Waar?

Slot Zuylen
Komt u ook naar deze gezellige dag in en om ons mooie Slot? De Vrijwilligerscentrale is er ook bij!
Komt u ook naar deze gezellige dag in en om ons mooie Slot?
We hebben uiteraard kramen met vaste planten, botanische bloembollen, een collectie van kleinfruitrassen en ambachtelijke producten zoals jams, fruitsap, cranberries, chutneys en kaas. Een nieuwe bodembedekker, de geurenman met zeepjes en huidverzorgingsproducten, olijfolie-producten uit een eigen finca en een wijnproeverij.
 
Ook klein antiek, brocante, sjaals en sieraden van glas tot bijzonder design zilver voor een speciale gelegenheid ontbreken niet. Een goede gelegenheid om vast orginele cadeaus voor de feestdagen in te slaan.
 
Er zijn gratis rondleidingen door de kasteeltuin. Met uw Museumkaart is ook de rondleiding door het Slot gratis, zonder deze kaart krijgt u korting op de normale prijs. Wel even reserveren in de Museumwinkel of online.
 
De Vrijwilligerscentrale is ook aanwezig en  deelt ‘Vitamine V’ uit op de Herfstdag. We kijken er naar uit je te ontmoeten! 
 
 

De Vrijwilligerscentrale deelt Vitamine V uit op de weekmarkt in Loenen

Wanneer?

30-10-2018 - 09:00

Waar?

Weekmarkt Loenen
De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is vernieuwd en deelt ‘Vitamine V’ uit.
De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is vernieuwd en deelt ‘Vitamine V’ uit. 
We kijken er naar uit om je te ontmoeten!  

Vrijwilligersfeest 2018

Wanneer?

23-11-2018 - 18:00

Waar?

Breukelen

Vrijdag 23 november 2018 organiseert de Vrijwilligerscentrale in opdracht van de gemeente Stichtse Vecht het jaarlijkse vrijwilligersfeest in Theater 4en1 in Breukelen. Met het feest willen we vrijwilligers uit Stichtse Vecht hartelijk bedanken voor hun inzet, wordt de vrijwilliger van het jaar verkozen en zijn er verschillende andere activiteiten om er weer een gezellige avond van te maken.