Kalender

Walk&Talk

Wanneer?

06-03-2019 - 10:00

Waar?

Bibliotheek Maarssenbroek
Ben jij op zoek naar (ander) werk en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kom naar de Walk&Talk in de bibliotheek Maarssenbroek! Deze maandelijkse netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die op zoek is naar werk, ongeacht werkervaring, opleiding of leeftijd
Ben jij op zoek naar (ander) werk en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kom naar de Walk&Talk in de bibliotheek Maarssenbroek! Deze maandelijkse netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die op zoek is naar werk, ongeacht werkervaring, opleiding of leeftijd.
 
Op woensdag 6 maart legt een consulent werk van de gemeente Stichtse Vecht uit wat zij en haar collega’s kunnen betekenen voor werkzoekenden. Sarah Faber van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht vertelt over de mogelijkheden en kansen wat betreft het doen van vrijwilligerswerk. 
 
De Walk&Talk vindt op 6 maart van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Maarssenbroek. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. 
 
 

Beursvloer Stichtse Vecht

Wanneer?

20-06-2019 - 16:30

Waar?

Kansis | Breukelen

Op donderdagmiddag 20 juni 2019 is het zover; voor de zesde keer is er een bruisende Beursvloer in Stichtse Vecht! Bedrijven (klein en groot), alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, clubs en instellingen uit de gemeente zijn van harte welkom om hieraan mee te doen. 

Hoe gaat 'de handel' in zijn werk?

Met een slag op de gong wordt de Beursvloer om 16.30 uur geopend. Gedurende anderhalf uur zoeken vertegenwoordigers van lokale stichtingen, verenigingen en bedrijven elkaar op om te bespreken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Er wordt onderhandeld over vraag en aanbod van (tweedehands) materialen, kennis of hulp. Een twaalftal hoekmannen en hoekvrouwen zorgt ervoor dat alles zo goed en prettig mogelijk verloopt. Iedere Beursvloer is een feestje! Het is laagdrempelig, iedereen heeft wel iets te bieden. 

 
Deelnemende bedrijven kunnen iets waardevols betekenen voor lokale organisaties en daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. De organisaties krijgen een steuntje in de rug en bieden op hun beurt een tegenprestatie. De Beursvloer is daarmee voor iedereen interessant. Het resultaat: matches die winst opleveren voor iedereen!

Bedrijven en verenigingen doe mee en meld je aan!

Bedrijven die betrokken zijn bij de samenleving en maatschappelijke organisaties met onvervulde wensen zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden. De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 20 juni vanaf 16.30 uur bij Kansis in Breukelen. Voor meer informatie over de Beursvloer of voor direct aanmelden kunt u terecht op de website www.beursvloerstichtsevecht.nl.
 
De organisatie van de Beursvloer is in handen van ondernemers in samenwerking met de gemeente en de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht