Aanmelden online training Eenzaamheid - maandag 16 november 2020

Training over eenzaamheid: 16 november
De werkgroep Samen tegen eenzaamheid Stichtse Vecht wil graag dat eenzaamheid een gespreksonderwerp is voor ons allemaal, jong en oud; al of niet werkend in de zorg in heel Stichtse Vecht. Daarom organiseert de werkgroep op maandag 16 november van 19.00 tot 22.00 uur een online training over eenzaamheid. Leren over de eenzaamheid van anderen - en mogelijk ook van jezelf - én leren hoe je eenzaamheid wilt en kunt bespreken: dát zijn de thema’s van deze avond.

Schrijf je nu in
Je kunt je tot en met uiterlijk donderdag 12 november aanmelden. Het maximum aantal deelnemers is twaalf en je moet natuurlijk in het bezit zijn van een laptop of computer. 

Wil je meer weten? Neem per mail contact op met Angelique Heerdink: [email protected]

 

Ik geef de Vrijwilligerscentrale toestemming om de door mij verstrekte gegevens te verwerken, zoals vermeld in de privacyverklaring, en de door mij verstrekte gegevens te delen met de trainer. De trainer neemt na mijn aanmelding zelf contact met mij op.

Benaderen

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van de Vrijwilligerscentrale in Stichtse Vecht en ontvang enkele keren per jaar informatie via e-mail.

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan