Skip Sidebar

Over ons

In Merenhoef wonen 76 bewoners met verpleeghuiszorg en somatische zorgbehoeften. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons personeel en de familie ...

WelzijnZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Vrijwilliger voor de maaltijden

Vrijwilliger voor de maaltijden

Structureel werk · 2 uur/week
Merenhoef 1, 3601 AC Maarssen, Nederland
WelzijnZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Merenhoef
#80235
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Woonzorgcentrum-Merenhoef/activiteiten/Vrijwilliger-voor-de-maaltijden/80235 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen bij de warme maaltijd tussen de middag en de broodmaaltijd in de avond.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij graag van betekenis zijn en vind je het geen punt om je handen uit de mouwen te steken. Op verschillende momenten in de week zouden we erg geholpen zijn met wat extra ondersteuning in onze brasserie!


Middagmaaltijd: Tussen de middag genieten onze bewoners van een warme maaltijd beneden in onze brasserie. Als vrijwilliger help je met het klaarzetten van alles, serveer je de maaltijden en sta je klaar om de bewoners te assisteren waar nodig. Je wisselt af tussen de brasserie en de spoelkeuken, zodat elke dag weer anders is. Je zet je in van ongeveer 11:30 tot 13:30 uur en na afloop lunch je, als je wil, gezellig samen met de medewerkers.


Avondmaaltijd: 's Avonds genieten een aantal bewoners samen van een gezellige broodmaaltijd. Als vrijwilliger help je met het klaarzetten van alles, schenk je koffie en thee, assisteer je de bewoners bij het smeren van hun brood en maak je af en toe een lekker extraatje, zoals pannenkoeken of soep. Samen met de vaste medewerker ruim je na afloop alles weer op. Je zet je in van ongeveer 16:45 tot 18:45 uur.


Mocht je mogelijkheden zien om bij één van beide af en toe te komen helpen, dan horen we graag van je!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Woonzorgcentrum Merenhoef > Vrijwilliger voor de maaltijden

Over Woonzorgcentrum Merenhoef

In Merenhoef wonen 76 bewoners met verpleeghuiszorg en somatische zorgbehoeften. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons personeel en de familie maken we van Merenhoef een warm thuis. Daarbij kunnen we niet zonder de inzet van onze vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners.

De missie van ons huis is om er voor de bewoners elke dag een mooie dag van te maken!