Corona en onze organisatie

Welzijn Stichtse Vecht, en daarmee ook de Vrijwilligerscentrale, volgt in haar beleid de instructies van de landelijke en lokale overheid. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, cliënten, deelnemers en bezoekers staat hierbij voorop. Het is belangrijk dat wij met elkaar de maatregelen, adviezen en aanwijzingen van het kabinet, de GGD en het RIVM overnemen om samen besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het virus te beperken. 

Maatregelen vanuit Welzijn Stichtse Vecht & Vrijwilligerscentrale (tot 1 juni 2020)

Alle activiteiten van Welzijn Stichtse Vecht & de Vrijwilligerscentrale zijn gestaakt

Alle locaties van Welzijn Stichtse Vecht & de Vrijwilligerscentrale zijn gesloten voor publiek/bezoeker

Alle geplande bezoeken zijn geannuleerd. Nieuwe vragen van cliënten worden alleen telefonisch of digitaal behandeld: per e mail of ander digitaal communicatiemiddel.

Wij danken u voor uw begrip. Via onze website en Facebook houden wij u verder op de hoogte. 

Dit beleid kan wijzigen als wij van het kabinet, de rijksoverheid (RIVM) of de lokale overheid (GGD en gemeente) andere instructies krijgen. Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan

Update: 24 maart 2020

Lees meer

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes op vrijwilligersgebied in de gemeente Stichte Vecht en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief! Deze verschijnt eens per twee maanden en staat boordevol informatie over workshops, bijeenkomsten, evenementen en actuele onderwerpen.

Heeft jouw organisatie een up-to-date vrijwilligersbeleid? Ben je bekend met de huidige wet- en regelgeving omtrent vrijwilligerswerk? Er komt veel kijken bij het goed regelen van vrijwillige inzet binnen je organisatie.

Wist je dat je naast je uitkering vrijwilligerswerk mag doen? Sterker nog: vanaf 1 januari 2019 is de regelgeving versoepeld. Vanaf nu mogen vrijwilligers met behoud van hun WW-uitkering bij alle stichtingen, verenigingen en bewonersinitiatieven vrijwilligerswerk doen.

Vrijwilligerswerk is er voor iedereen die iets nuttigs wil doen voor de samenleving zonder daarmee geld te verdienen. Wij helpen je graag bij het vinden van passend vrijwilligerswerk in de gemeente Stichtse Vecht, dat aansluit bij jouw talenten, wensen en agenda!

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan